Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš se završava na kraju sezone?!

Jedna od istaknutih serija TV kanala Now ove sezone bio je projekat Kirli Sepeti. Serija ima jaku glumačku ekipu i dobru priču.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš se završava na kraju sezone?!

Foto Credits: Haberler

Međutim, ako pogledamo nedavne kritike na društvenim mrežama, možemo videti da priča ne može da traje dugo, a gledaoci se barem ne nadaju budućnosti serije nakon skorašnjeg razvoja događaja.

U TV seriji Kirli Sepeti | Prljavi veš iza nas je 28 epizoda. Otkriveno je da će serija Kirli Sepeti, koja je jedna od produkcija koja je nedeljom uveče pokazala najjači otpor poslednjih godina protiv TV serijala Teskilat i Yargi, svoje finale imati na kraju sezone.

Otkriveno je da će se serija, koja okuplja snažne ženske glumice poput Ayce Bingol, Cansu Tosun i Ceren Moray, završiti svojom 31. epizodom, koja će biti emitovana 19. maja.

Problemi u priči

Gledajući razvoj događaja, ne bi bilo pogrešno reći da je serija Kirli Sepeti | Prljavi veš imala veoma dobru sezonu, ali je u poslednjem trenutku propustila priliku za drugu sezonu zbog problema u priči.

Čak i sa rejtingom svoje 28. epizode, serija je zauzela četvrto mesto u total kategoriji rejtinga i peto u grupama AB i ABC1. Gledanost, koja je nešto ispod proseka, mnogo je bolja od mnogih TV serija.

Međutim, ni ovo nije moglo da osigura da serija Kirli Sepeti ostane na ekranu još jednu sezonu. Jer, prema komentarima opšte publike, priča je postala previše problematična da bi se nastavila.

NOVO - Cansu Dere je osvojila srca gledalaca širom sveta

By: TV Exposed