Evo zbog čega je uhapšen turski glumac Sermiyan Midyat

Turski glumac Sermiyan Midyat uhapšen je u Malatiji u koju je stigao zbog predstava. U početku nije bio baš najjasniji razlog njegovog hapšenja.

Evo zbog čega je uhapšen turski glumac Sermiyan Midyat

Foto Credits: Internet Haber

Sermiyan Midyat je priveden od strane policije odmah po dolasku u Malatiju. Prve vesti su glasile da je glumac uhapšen zbog toga što se nije odazvao pozivu suda za slučaj koji je u toku. Ipak, situacija je mnogo neprijatnija po ovog glumca.

Midyat je pre nekoliko meseci fizički napao svoju bivšu devojku Sevcan Yasar. Ceo slučaj je završio na sudu i glumcu je naloženo da plati 120 hiljada turskih lira odštete bivšoj devojci. Glumac jednostavno nije želeo i nije platio taj iznos Sevcan.

Kada je istekao rok za plaćanje odštete, aktiviran je nalog za njegovo hapšenje. Kada je policija u Malatiji primetila da glumac sleće u njihov grad, odmah je reagovala i privela ga. Glumac je proveo nekoliko sati u pritvoru a sve je vrlo brzo dobilo svoj epilog.

Sermiyan Midyat je na kraju platio kaznu zbog koje je osuđen i nakon nekoliko časova je pušten na slobodu. Uradio je nešto što je mogao odmah na početku i da izbegne sve neprijatnosti koje su usledile. Naravno, mogao je, odnosno nije trebao i smeo ni da nanese povrede gospođici Yasar...

NOVO - Beren Saat javno kritikovala predsednika Turske!

 By: Milt-TV Exposed