Erkan Petekkaya već ima novu ulogu

Glumački kvaliteti turskog glumca Erkana Petekkaye nisu nepoznanica. Glumac je pokazao kvalitet, neki bi rekli i klasu u njegovoj poslednjoj seriji.

Erkan Petekkaya već ima novu ulogu

Foto Credits: Haberturk

Erkan Petekkaya briljira u seriji O Kiz | Ta devojka. Taj projekat se polako približava svom kraju, a Petekkaya već ima novu ulogu.

Ovog puta, Erkan će se pojaviti u novom filmu. Reč je o projektu pod nazivom Ask Filmi | Ljubavni film. O ovom filmu je već bilo reči i znaju se neke informacije. Glavne uloge će tumačiti Ilhan Sen i Cemre Baysel. Za scenario i režiju je zadužen Deniz Denizciler. Producent na projektu ne Vahit Ertekin.

Veliki broj ponuda

Erkan Petekkaya će po završetku snimaja TV serije O Kiz | Ta devojka, bez pauze preći na novi set i otpočeti snimanje novog projekta. Za sada nema informacija o tome koji lik će Erkan tumačiti u ovom novom filmu.

Ostaje i da vidimo da li će nakon završetka rada na tom projektu Petekkaya odlučiti da uzme pauzu i odmori se od snimanja ili će prihvatiti neku od ponuda, kojih mu ne manjka. S obzirom na njegov glumački kvalitet, Erkan uvek ima veliki broj ponuda za nove serije i filmove.

Glumac pažljivo bira svoje nove uloge, a način na koji je izneo veoma tešku ulogu u svojoj poslednjoj TV seriji govori o tome koliko je on zapravo sjajan u svom poslu.

NOVO - Vraća nam se i serija Aldatmak / Obmana!

By: TV Exposed