Korhan Herduran u novim projektima

Mladi turski glumac Korhan Herduran rođen je u Antaliji 1988. godine. Glumac, koji se bavi glumom od 2011., u početku je bio poznat po svojim komičnim ulogama.

Korhan Herduran u novim projektima

Foto Credits: Haberturk

Ipak, popularnost ovog turskog glumca porasla je likom Gunesa, kojeg je tumačio u seriji Mucize Doktor.

Iako ovaj lik sam po sebi sadrži sitkom, u stvari se radilo o dramskoj ulozi i glumac je pokazao da i u takvim serijama može biti veoma uspešan. Korhan Herduran se kasnije dobro zabavljao sa likom Hulusija u dramskoj seriji pod nazivom Icimzden Biri.

U novoj sezoni pred publiku izlazi i Korhan Herduran, koji je u glumačkoj ekipi Star TV serije pod nazivom Ah Nerede. Pored serije, glumac igra i u jednoj predstavi koja je komedija.

Vraćajući se komediji sa pozorišnom predstavom, glumac pokazuje i glumu koja prija publici. Korhan je u razgovoru za Milliyet Sanat objasnio predstavu ovim rečima: „Sadržaj života opisujemo tako što malo preterujemo, što ljudima izgleda apsurdno. Možda ova iskrenost i činjenica da se tu vidi direktno i neobičnost onoga što vidi zabavlja publiku.”

U ovoj predstavi u glavnoj ulozi vidimo ime Pelin Karahan.

Lepa glumica Pelin Karahan, koja je prvi put učestvovala i u pozorišnoj predstavi i u komediji, izrazila je sreću što je uključena u predstavu, iako se u početku nije usuđivala. Korhan, pak, smatra da iskrenost i apsurdnost predstave zabavljaju publiku.

NOVO - Nove dobre vesti za tursku seriju Terzi / Krojač

By: TV Exposed