Damla Sonmez o seriji Maviye Surgun / Plavi kavez

Brojeći dane do susreta sa publikom na Show TV-u, Damla Sonmez, jedna od vodećih glumica serije Maviye Surgun / Plavi kavez u produkciji O3 Media, govorila je o nepoznanicama o svom novom projektu.

Damla Sonmez o seriji Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: IMDB

Damla Sonmez, koja igra lik Defne u TV seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, ovako je opisala atraktivne aspekte svoje uloge:

„Defne je ratnica koja je sama prebrodila mnoge poteškoće u životu, o kojoj brine niko osim Murata i koja je nekako uvek uspevala da preživi. Ova bitka za opstanak odvela ju je i u mračne uličice prevare. Upravo kada je na takvom poslu, upoznaje Alija u Čamlikiju. I potom počinje da sebi postavlja razna  pitanja….”.

Navodeći da joj se dopala priča i lik, glumica je izjavila da je ranije poznavala Serkana Altunoraka, Canera Cindoruka, Bulenta Sakraka kao i Aycu Erturan i da je bila veoma uzbuđena što je u istoj seriji sa njima.

Damla Sonmez je o procesu pripreme serije rekla sledeće:

„Mesto gde vidimo Čamlikija u seriji je zaliv Marmaris Selimiye. Volim da budem na letnjim mestima zimi. Postoji još jedna magija u toj smirenosti. Bio je to veoma prijatan proces od početka do kraja.”.

Emitovanje u Latinskoj Americi

Povodom činjenice da će se serija Maviye Surgun emitovati u mnogim zemljama Latinske Amerike, glumica je rekla:

„Turske TV serije se susreću sa publikom širom sveta. Uključivanje Telemunda od početka projekta bio je novi veliki korak. Zadovoljstvo je biti deo tima koji je napravio ovaj korak.”.

Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak su u glavnim ulogama projekta Maviiye Surgun / Plavi kavez a u rediteljskoj fotelji je Nezaket Coskuno.

Društvo im prave veoma vredni glumci kao što su Bulent Sakrak, Ayca Erturan, Ruhi Sari i Hakan Salinmis.

NOVO - Mujde Uzman iskreno o sebi

By: TV Exposed