Gozde Cigaci o seriji Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka

Turska serija Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka, koja je započela partnerstvom Engina Akyureka i Neslihan Atagul, a potom nakon što je Atagul otišao iz zdravstvenih razloga, a glavnu ulogu preuzela Tuba Buyukustun, postao je jedan od nezaboravnih projekata.

Gozde Cigaci o seriji Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka

Foto Credits: Internet Haber

Veliku pažnju efektnim nastupom privukla je i Gozde Cigaci, koja je glumila lik Ceylan u glumačkoj postavi serije koja je trajala dve sezone. Nakon serije Sefirin Kizi, fanovi koji su videli Gozde u njenoj novoj seriji bili su zapanjeni. Gigaci, koju gledamo u TV seriji Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče, sve je iznenadila likom Gulsum pokrivene glave. Mnogim obožavateljima TV serija bilo je teško da prepoznaju glumicu sa njenim novim imidžom.

Gozde Cigaci ima uspešnu predstavu u seriji Balkanska uspavanka, koja je snimana u glavnom gradu Makedonije, Skoplju. Glumica, koja je partnerka sa Sarpom Bozkurtom, rekla je da je bila veoma uzbuđena kada je stigla ponuda iz serije. Objašnjavajući da nije oklevala da radi u inostranstvu, glumica je izjavila: „Nikada me to nije navelo na razmišljanje niti me uplašilo, čim sam videla lik, rekla sam 'treba da igram', a ideja da je snimamo u Skoplju bila je još više privlačna”, i dodala da je rado prihvatila ulogu.

Ističući da je njen lik u seriji racionalna osoba, glumica je rekla:

„Zapravo, veoma je logična i racionalna u odlukama o svojoj porodici, ali je potpuno emotivna i osetljiva u odlukama o sebi. Inače, između Arifa i Gulsum postoji velika ljubav... Zato se to toliko dešava.“.

NOVO - Turska serija Gonul Dagi nastavlja da impresionira gledaoce

By: TV Exposed