Can Yaman spreman da serijom El Turco napravi dodatni iskorak u karijeri

Obožavaoci Cana Yamana dugo su čekali povratak glumca, koji se poslednji put na ekranu pojavio sa serijom Bay Yanlis.

Can Yaman spreman da serijom El Turco napravi dodatni iskorak u karijeri

Foto Credits: Internet Haber

Nakon ranog finala romantične humoristične serije u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Ozge Gurel, glumac je otišao u Italiju i napravio razne dogovore sa producentima. Can Yaman, koji je igrao u reklami koju je snimio Ferzan Ozpetek, kasnije je glumio u TV seriji u Italiji, gde je bio zaštitno lice drugih brendova. Nakon dugog niza studija, ovog puta Disney plus je dobio svoj deo od dogovora sa turskim glumcima.

Can Yaman, koji je nedavno povećao broj obožavalaca u mnogim zemljama nakon serije Erkenci Kus, sprema se da preuzme ulogu u dugo očekivanoj seriji El Turco kao jedan od ambasadora brenda Disney Plus-a. Na pitanje ko će biti partner Yamanu u ovom projektu još uvek nije odgovoreno. Neko vreme se pominjalo ime Hande Ercel i čak se tvrdilo da će glumica reći 'da' u zamenu za dobijanje istog honorara kao Yaman. Nakon toga, kada nije bilo pozitivnog znaka sa strane Hande, rečeno je da producent to nije prihvatio.

Još nema mnogo informacija o seriji El Turco. Generalno, poznato je da je Disney Plus preduzeo stroge mere da detalji ostanu poverljivi tako što je sklopio dogovor sa akterima po ovom pitanju.

Nakon osvajanja Italije, očekuje se da će Can Yaman napraviti još jedan korak napred, ovog puta se prikazati pred milionima pretplatnika Disney Plus-a širom sveta. Procenjuje se da će Can, koji je doživeo najveći skok u karijeri sa TV serijom Erkenci Kus, privući više pažnje u mnogim zemljama u inostranstvu sa Disney plusom.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Cemre Baysel i Burak Celik - harmonija ispred i iza kamere koja osvaja

By: TV Exposed