Ugur Gunes i Esra Bilgic zajedno u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Zvezde serije Dirilis: Ertugrul, Esra Bilgic i Ugur Gunes ponovo će se pojaviti zajedno na sceni. Njih dvoje su postali glavne zvezde nove istorijske serije. Ovo ipak nije serija o stvaranju carstva, već ljubavna priča.

Ugur Gunes i Esra Bilgic zajedno u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Ugur Gunes, koji je tumačio jednu od glavnih uloga u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova, napustio je taj projekat. Kao što je ranije potvrđeno i objavljeno, glumac je potpisao ugovor sa kompanijom Gold Film. Ugovor se odnosi na njegov rad u novom projektu te kompanije u kojem će Gunes tumačiti glavnu ulogu. Serija nosi naziv Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Producent Faruk Turgut izgradio je plato za snimanje ove serije koje predstavlja mali rudarski gradić koji se zove Zonguldak. Radnja ove nove serije će biti smeštena u tridesete godine prošlog veka. Gledaćemo priču o zabranjenoj, gotovo nemogućoj ljubavi između kćerke bogatog industrijaliste Gulfem i obično rudara koji se zove Davut.

Ime glumice koja će tumačiti glavnu žensku ulogu dugo je bila misterija. Sada je konačno objavljeno o kome se radi. Kako se ispostavilo, glumica Esra Bilgic, koja je završila svoj rad na TV seriji Ramo je potpisala ugovor za glavnu ulogu u novoj seriji Gold Filma. Tako ćemo ponovo zajedno na sceni gledati sjajni glumački par – Ugura Gunesa i Esru Bilgic. Ranije je objavljena informacija da će glumica imati novi proekat u Holivudu, međutim do konačnog dogovora nije došlo. Esra i Ugur će se nakon serije Dirilis: Ertugrul ponovo naći zajedno na sceni. Snimanje nove serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona će početi u maju. Emitovanje ove serije se očekuje na jesen na Fox TV-u.

Ugur Gunes se pored pomenutih serija, Bir Zamanlar Cukurova i Dirilis: Ertugrul pojavio u još sedam projekata. Glumio je u TV serijama Isimsizler, Seddulbahir 32 Saat, Ufaliyam Ezelden i drugim projektima. Po prvi put se na TV ekranima pojavio u projektu Seyta-i racim gde je u 2013. godini tumačio lik Emraha. Esra Bilgic je u karijeri imala nekoliko uloga. Pored pomenutih serija Ramo, gde je glumila Sibel i Dirilis: Ertugrul, glumila je i Deryu Akar u seriji Bir Umut Yeter.

NOVO - Ispunila se želja gledalaca u seriji Kefaret / Otkup greha

By: Milt-TV Exposed