Sevda Erginci o sličnostima i razlikama sa likom Zeynep

Neko vreme se pričalo o aktivnostima poznatog glumca Kerema Bursina u Španiji. Sada su na red došle njegove kolege.

Sevda Erginci o sličnostima i razlikama sa likom Zeynep

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Bursin je svojim kontaktima u Španiji otvorio vrata za karijeru u ovoj zemlji. Pored Kerema Bursina, u Španiji, gde se intenzivno gledaju turske serije, jedna za drugom su na dnevnom redu dospela uspešna imena kao što su Cansu Dere, Melis Sezen i Caner Cindoruk.

Onur Seyit Yaran je prošlog leta otišao u Španiju i postao vruća tema. Potom su usledile posete Cansu Dere i Melis Sezen.

Prošle nedelje, Yigit Kocak, još jedno ambiciozno ime u seriji Kardeslerim / Moja braća, sastao se sa svojim fanovima u Španiji i pojavio se u medijima.

Sevda Erginci putem kolega

Sada je sličan korak došao i od glumice Sevde Erginci... Sevda Erginci, koja je učestvovala u prve dve sezone serije TV Yasak Elma / Zabranjena jabuka, a potom napustila tim, vratila se u tim u šestoj, poslednjoj sezoni i obradovala svoje fanove.

Sevda Erginci dala je i intervju španskom magazinu Semana, pokazujući da je jedna od istaknutih turskih glumica u ovoj zemlji.

Skrećući pažnju na humanistički stav lika Zeynep koju tumači u seriji Yasak Elma, glumica u intervjuu za časopis kaže: „Zeynepin humanistički stav je definitivno suprotan mom karakteru, ali naše sličnosti su u tome što ona voli prirodu i životinje i nije mnogo zainteresovana za finansijska pitanja.”.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun jeste mlada ali je pred kamerama već 12 godina!

By: TV Exposed