Serije Yabani i Sahane Hayatim dele istu sudbinu?!

Postoje neke poruke koje daju rezultati rejtinga TV serije Yabani, koja se emituje utorkom uveče na TV kanalu Now i TV serije Sahane Hayatim, koja se sastaje sa publikom sredom uveče.

Serije Yabani i Sahane Hayatim dele istu sudbinu?!

Foto Credits: Dizilah

TV serija Yabani bila je jedan od najboljih projekata ove sezone. Ipak, ne bi bilo pogrešno reći da je projekat Yabani ostao u pozadini nakon što se u utorak uveče sa publikom počela sastajati serija Show TV-a pod nazivom Bahar.

Gledanost serije, koja je bila znatno iznad proseka, sada je značajno opala.

Možemo reći da je serija Yabani | Divlji jedna od produkcija čija je sudbina neizvesna, sa stopama ispod proseka. Podsetimo i da je u seriji iza nas 30 epizoda i to je jedna od produkcija koja je privukla veliku pažnju u inostranstvu.

O TV seriji Yabani sa Halitom Ozgurom Sarijem i Simay Barlas u glavnim ulogama pričalo se na društvenim mrežama svojom pričom i glumačkim ostvarenjima. Ipak, opadajući rejting pokazuje da publika više ne obraća dovoljno pažnje.

Pad rejtinga

Slična situacija se dešava i u drugoj seriji TV kanala Now. Projekat Sahane Hayatim | Moj predivni život TV serija takođe prolazi kroz težak period.

Iako je TV serija Sahane Hayatim, u kojoj glume Onur Tuna i Hilal Altinbilek, imala problema zbog problema sa pričom, uspela je da postane jedan od najprodavanijih projekata sezone. Stvari ne idu dobro za projekat TV serije Sahane Hayatim, koji je u konkurenciji sa TV serijama Kurulus Osman, Sandik Kokusu, Tas Kagit Makas i Bir Sevdadir. 23. epizoda je iza nas, ali gledanost, koja se neko vreme oporavila, ponovo naglo pada.

Gledanost 23. epizode ​​TV serije Sahane Hayatim, koja je znatno ispod proseka, ukazuje da se gubitak gledalaca nastavlja.

Obe TV serije Yabani i Sahane Hayatim ističu se kao produkcije sezone koja je dobro počela, ali se nije dobro završila.

NOVO - Pitanje koje muči fanove serije Yali Capkini -Hoće li Ferit uspeti da spase Seyran?!

By: TV Exposed