Ezgi Mola bira novu ulogu

Obožavaoci popularne turske glumice Ezgi Mole bili su iznenađeni likom Safije, koju je tumačila u TV seriji Masumlar Apartmani. Glumica je pokazala tako impresivan talenat da je to bio jedan od najvažnijih faktora uspešnih rezultata ove serije tokom dve sezone.

Ezgi Mola bira novu ulogu

Foto Credits: Haberler

Završen je projekat Masumlar Apartmani koji je svojom pričom uzdrmao publiku. Sada Ezgi Mola ima nove ponude pred sobom. Mnogi producenti žele da rade sa glumicom i ponude počinju da se gomilaju. Ezgi, pak, letnji period provodi odmarajući se i oslobađajući se umora od dve naporne sezone.

Ezgi Mola, koja je otišla na odmor, još nije napravila dogovor za novu sezonu. Međutim, mjuzikl Alice in Wonderland, koji je počeo pre pandemije i morao je da napravi pauzu tokom perioda pandemije, nastaviće da se odvija u životu glumice. Ovaj mjuzikl koji se dugo nije održavao na sceni i ponovo se sreo sa publikom u februaru. Informacija o rasprodaji svih ulaznica, velikom interesovanju i činjenici da mjuzikl postaje sve uspešniji privlači pažnju medija i javnosti.

Za one koji se pitaju šta će Mola raditi u novoj sezoni, odgovor je dala sama glumica. Ezgi Mola je objasnila novu situaciju. Poznata glumica je najavila da će projekat Alice in Wonderland biti nastavljen zbog kontinuiranog interesovanja publike.

Najavljujući da će u novoj sezoni biti na sceni sa mjuziklom, glumica je još jednom uzbudila svoje fanove. Iako ne postoji jasan televizijski projekat za glumicu, koju u novoj sezoni očekuje učešće u novoj seriji, poznato je da je ona u procesu procene ponuda.

U narednom periodu ćemo saznati da li ćemo i u kojoj seriji na jesen gledati ovu zaista sjajnu glumicu.

View this post on Instagram

A post shared by ezgi mola (@ezomola)

NOVO - Keremcem u neobičnom projektu

By: TV Exposed