Kraj za seriju Bas Belasi / Nevolja u mojoj glavi

Veliki broj novih turskih serija je u pripremi, ali sve je više onih koje “stradaju” usled lošeg rejtinga. Najnovija žrtva slabe gledanosti je serija Bas Belasi / Nevolja u mojoj glavi.

Kraj za seriju Bas Belasi / Nevolja u mojoj glavi

Foto Credits: IMDB

Serija Bas Belasi / Nevolja u mojoj glavi se polako bliži svom kraju. Ta vest je potvrđena od strane same produkcije. Jednostavno, nizak rejting je bio poguban za ovaj projekat. Poslednja epizoda ove turske serije će biti epizoda 13.

U radnji ove serije gledamo priču mladoj psiholigici i policajcu koji su se slučajno sreli i nakon toga počeli zajedno da rešavaju slučajeve. Ulogu psihologice tumači Irem Helvacioglu. Policajca glumi Seckin Ozdemir.

Irem i Seckin baš nemaju sreće. Još jedna njihova serija se prekida zbog lošeg rejtinga. Televizijski kanal ATV je poznat po tome da je dosta tolerantniji prema rejtingu od drugih TV kanala, ali ni to ovog puta nije bilo dovoljno. Zanimljivo je da je ovo druga zaredom serija u kojoj glumi Irem Helvacioglu a koja se završava u epizodi 13.

Ukoliko ne bude nepredviđenih pomeranja, finale serije Bas Belasi biće 10. septembra. Premijera serije je bila 20. juna, tako da serija neće opstati ni puna tri meseca. Projekat se radi u produkciji kompanije ARC Film.

NOVO - Kirmizi Oda / Crvena Soba uskoro ponovo na TV ekranima!

 By: Milt-TV Exposed