Halit Ergenc o novoj seriji i imidžu

Halit Ergenc se ponovo vratio na setove serija. Tuba Buyukustun postala je partnerka slavnog glumca, koji je stigao na set serije od 4 epizode ​​Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji.

Halit Ergenc o novoj seriji i imidžu

Foto Credits: Haberler

Halit Ergenc i Tuba Buyukustun, koji su se po drugi put okupili nakon filma Istanbul Kirmizisi | Crveni Istanbul, objavljenog 2017. godine, veoma su uzbudili svoje fanove.

Dok je Halit Ergenc u svojoj izjavi rekao: „Prvi put smo radili zajedno nakon filma Istanbul Kirmizisi“, on je naveo da ne može da govori o detaljima serije.

Poznati glumac je rekao: „Bio je to lep, sladak posao. Nadam se da smo uspeli da uradimo posao koji smo želeli“, rekao je on.

Objašnjavajući da je serija drugačiji projekat, glumac je pričao i o promeni imidža.

Ošišao bradu

Objašnjavajući zašto je ošišao bradu rekavši: „Ovo smo uradili za eksperiment, nešto smo pokušali, to je u vezi sa drugim poslom“, Halit Ergenc je rekao da će sliku ponovo proceniti nakon ispitivanja.

Poznati glumac, koji je izrazio da mu je bilo čudno kada se pogleda u ogledalo i otkrio da je veoma navikao na bradu, nije oklevao da u intervjuu pomene izjavu supruge Berguzar Korel „Kao stari Halit”.

Halit, koji je u decembru otišao na set za digitalni projekat pod nazivom Yarin Yokmus Gibi, rekao je da su završili snimanje projekta od 4 epizode.

U režiji Zeynep Gunay i scenariju Ekin Atalar, serija pod nazivom Yarin Yokmus Gibi govori o glumici Manolii i iskusnom novinaru Hakanu koji se sastaju radi intervjua, a zatim priča odlazi u sasvim drugu tačku.

NOVO - Burak Yoruk u novoj seriji Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

By: TV Exposed