Zanimljiva dešavanja u seriji Kul Masali | Priča o pepelu

Serija Kul Masali | Priča o pepelu, u kojoj glume Gokhan Alkan, Sevda Erginci i Basak Gumulcinelioglu, biće na ekranima sa svojom devetom epizodom u četvrtak, 25. aprila u 20.00.

Zanimljiva dešavanja u seriji Kul Masali | Priča o pepelu

Foto Credits: DiziCentral

Šta će se dogoditi u novoj epizodi Kul Masali | Priča o pepelu? Evo svih detalja:

Izgled Golcan ima šokantan uticaj na sve, Behiye, ljuta na svoju sestru što je od nje skrivala činjenice o svojoj majci, nestaje.

Dok Arat traži način da natera Ozge da oprosti sebi, između Jale i Ozge izbija velika svađa. Jale priča Ozge o svojoj prošlosti i svim traumama koje je doživela u vili.

Važne istine

Ovaj potez Jale je kap koja je prelila čašu za Neveser. Ona preduzima akciju da pošalje Jale iz vile. S druge strane, Jale je prinuđena da Erhanu kaže istinu iza Lejlinog gubitka.

Saznajemo da nevolja u kojoj se Jale nalazi preti ne samo Lejlinim, već i životima Arata i Ozge. Na kraju, kada Arat sazna za postojanje svoje ćerke Lejle, osoba koja stoji iza svih ovih događaja izlazi na videlo.

U jakoj glumačkoj ekipi serije Kul Masali | Priča o pepelu; Uključena su uspješna imena kao što su Gokhan Alkan, Sevda Erginci, Basak Gumulcineoglu, Hulya Darcan, Ushan Cakir, Ozgur Cevik, Gizem Kala i Gizem Gunes.

Serija Kul Masali je u četvrtak, 25. aprila u 20.00 na TRT 1…

View this post on Instagram

A post shared by Kül Masalı (@kulmasalitrt)

NOVO - Važna promena u seriji Kirli Sepeti | Prljavi veš

By: TV Exposed