Da li ste znali da je Sila Turkoglu otkrivena na Instagramu?

Sila Turkoglu, jedna od najpopularnijih glumica prošlog perioda, igra ulogu Doge u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u.

Da li ste znali da je Sila Turkoglu otkrivena na Instagramu?

Foto Credits: RiriNano

Glumica je dala iskrene izjave o svojoj karijeri u intervjuu Hakanu Genceu iz lista Hurriyet. Lepa glumica je o svom prvom iskoraku u glumi rekla sledeće;

„Vrlo brzo sam bila opsednuta kritikama ljudi i odmah odustala. Jedan od mojih omiljenih profesora književnosti u trećem razredu srednje škole je rekao: „Formiramo amatersku pozorišnu ekipu, rado bismo vas videli među nama. Hoćeš li doći?". Složila sam se. Tada sam shvatila da volim taj timski osećaj, bekstejdž. Idem tamo svaki dan i mogu da nastavim bez brige o kritikama ljudi. Pomislila sam: „Mislim da sam pronašla svoju profesiju.“.

Sila Turkoglu, koja je izjavila da je dobila ponudu iz serije Aglama Anne, u kojoj je imala prvo glumačko iskustvo baš kada je trebalo da pođe na fakultetski ispit, stavila je svoj san o fakultetu na policu. Veoma je zanimljiva i priča o otkriću glumice, koja je izjavila da od tada aktivno radi. Navodeći da je otkrivena na Instagramu, glumica je rekla:

„Kontaktirala me je agencija koja je videla moje fotografije u pozorištu. Poslali su me na probno snimanje i primljena sam.“. Turkoglu, koja je uspela da bude izabrana kada nije imala TV iskustvo, izrazila je svoje uzbuđenje kada je prvi put stala pred kameru sledećim rečima; „Ne gledajte na mene kao na glumicu, ja sam zapravo veoma stidljiva osoba. Kada sam prvi put stala pred kameru, bila je velika, veoma preterana predstava, jer sam došala iz pozorišta. Rekli su mi: „To nije slučaj“. I vremenom sam to shvatila.”.

NOVO - Pohvale za novi imidž Burcu Ozberk (FOTO)

By: TV Exposed