Uskoro stižu turske serije Akif, Altay, Hur i mnoge druge

Informacije o novim serijama pripremljenim za digitalnu platformu pod nazivom Tabii, koju je TRT najavio prethodnog dana, dele se u medijima već duže vreme.

Uskoro stižu turske serije Akif, Altay, Hur i mnoge druge

Foto Credits: Internet Haber

U ovim serijama su se spojile veoma posebne priče i veoma poznata imena. Naravno, najmanje 20 sadržaja pripremljenih za ovu platformu je spremno i čeka na objavljivanje.

Kao serija digitalne platform Tabii TRT-a, projekat Mevlana se izdvaja među TV serijama za koje se očekuje da će obeležiti preostali period 2023. godine. Uložen je veliki trud za seriju u kojoj su se pojavila mnoga poznata imena i pričala o Mevlaninom životu i filozofiji. U seriji u kojoj glumi Bulent Inal, važna imena kao što su Mehmet Ali Nuroglu, Ahu Turkpence, Nilay Deniz, Kaan Yildirim, Haluk Piyes, Levent Can, Ushan Cakir, Yusuf Cim su se okupila.

Serija Akif, koja govori o delu života Mehmeta Akifa Ersoya, autora turske himne, uskoro će se susresti sa publikom, a na scenu ponovo izlazi Fikret Kuskan.

Veliki broj novih projekata

Pored serije Altay, koja se ističe kao herojska priča, veliku pažnju će privući i projekat komedije pod nazivom Organizasion Bizim Isimiz, koji okuplja Onura Buldua i Sarpa Apaka.

I projekat Hur, gde će priča o turskim pilotima F-16 doći do izražaja, oduševiće i ljubitelje avijacije. Pratićemo Gokhana prvog poručnika u centru 110. flote, koja se sastoji od neustrašivih pilota i vodi hrabre operacije. Ogun Kaptanoglu i Hilmi Cem Intepe igraju glavne uloge u ovom projektu.

Među projektima najavljenim na svojoj platformi su: Son Gun, Serhat, Adalett, Derin Mor, Metamorfoz, Yesil Deniz Milenyum, Dayton, Modern Dogu Masallari, Koyu Beyaz, Sebeke, Tozkoparan Iskender Golge, Kizil Elma Bir Fetih Oykusu, Sanzelize Dogun Salonu, Universdeli, Yangin Gunleri Independenta, Kapi, Askimiz Yeter, Mahsusa Trablusgarb, Eyvah Ramazan Bey, Kucuk Dahi Ibni Sina, Bozkir Arslani Celaleddin, Yardimci Oyuncu…

Ove serije i filmovi u različitim žanrovima čekaju otvaranje platforme Tabii. Za otvaranje je najavljen ponedeljak, 7. maj.

NOVO - Yigit Kocak iskreno o sebi i svom detinjstvu

By: TV Exposed