Bahar Sahin o projektu koji želi i onom zbog kog je osetila veliki bol!

Turska glumica Bahar Sahin završila je snimanje filma pod nazivom Roza, ali čini se da nikada neće zaboraviti proces kroz koji je prošla.

Bahar Sahin o projektu koji želi i onom zbog kog je osetila veliki bol!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je sa Fikretom Kuskanom glumila u filmu Roza, koji govori o ubistvu iz časti, objasnila je da je psihologija lika koji je tumačila narušena. Bahar Sahin je bila toliko zaokupljena ulogom da je iskusila osećanja mlade žene koja je bila žrtva ubistva iz časti, znajući da su se slični događaji zaista desili.

Sahin, koja u filmu igra lik po imenu Ceylan, objasnila je da nikada nije osetila ovoliki bol u svojoj desetogodišnjoj karijeri. Objašnjavajući da će se film Roza, u kojem događaji oslikavaju svom realnošću, sresti sa publikom u septembru 2023. godine, glumica je šokirala sve rečima: „Mesec dana živim u strahu od smrti.“.

Bahar je završila 2022. godinu sa ovim snažnim emocijama koje je doživela zbog scena iz filma. Poznata glumica može da napravi veoma lepo iznenađenje svojim fanovima za 2023. godinu. Bahar Sahin, koja je blistala u TV seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, važi za jednu od najuspešnijih glumica poslednjeg perioda i dobija mnogo ponuda od producenata. Postoji projekat koji glumica veoma želi da snima u  2023. godini. Bahar, koja ne želi da iznosi detalje, takođe je izrazila kako će 2023. biti uzbudljiva sledećim rečima:

Postoji projekat od kojeg mi srce zatreperi. Mnogo želim da se to desi, želim to veoma iskreno. Nadam se da hoće. Još nije moj, nadam se da će biti.” Popularna turska glumica nastavlja pregovore za projekat i ne treba da čudi ako dobre vesti o novom projektu stignu već u prvim danima 2023. godine.

NOVO - Iskustvo Kubilaya Ake u seriji Cukur pozitivno se odrazilo na Dokuz Oguz!

By: TV Exposed