Evo ko je predvideo da će serija Yali Capkini biti toliko popularna pre nego što je i počela!

Postoji samo jedna turska drama koja se može opisati kao rekorder ove sezone, a to je projekat Yali Capkini.

Evo ko je predvideo da će serija Yali Capkini biti toliko popularna pre nego što je i počela!

Foto Credits: IMDB

Emre Altug, koji u seriji igra lik Orhana je među imenima koja su obeležila sezonu veoma uspešnim nastupom. Yali Capkini, koji je dostigao do brojke 14 u rejtingu i nadmašio sve ostale produkcije ove sezone, zaista je uspešan projekat.

U uspehu ove TV serije, glumačke igre se ističu koliko i priča. Emre Altug vidi Yali Capkini kao najbolju seriju godine, što pokazuje i rejting. Glumac je rekao: „Serija ide dobro. Dobro je, dobija veoma dobre ocene. To je bio najbolji posao godine.”.

Objašnjavajući da je predvideo da će to biti tako uspešna serija, glumac je rekao: „Čekao sam, znao sam da će to biti tako dobra stvar. Zato što je to veoma dobro urađen projekat. Bio je veoma fokusiran na kompaniju. Bili su prilično spremni kada sam razgovarao. Kada sam pročitao scenario i otišao na razgovor, reditelj Burcu Alptekin je bio dobro opremljen. Dobio sam odgovore na svako pitanje koje sam postavio. Bio sam veoma siguran u posao i dao sam sve od sebe.”.

View this post on Instagram

A post shared by Emre Altuğ (@emrealtug)

Mnogo se priča i o glumačkoj ekipi serije Yali Capkini, koja ima uzbudljivu priču i svakog petka uveče zaključava milione gledalaca na ekranu. Pored glavnog glumca Cetina Tekindora, zahvaljujući seriji i dalje su na dnevnom redu Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, koji su se upoznali u glavnim ulogama ove turske serije.

NOVO - Reči ljubavi Muratu Yildirimu od njegove supruge Iman Elbani!

By: TV Exposed