Kraj za seriju Kalp Yarasi / Rana na srcu?!

Turska serija Kalp Yarasi / Rana na srcu je imala svoju premijeru 28. juna 2021. godine. Prema sve većem broju izvora projekat se bliži svom kraju.

Kraj za seriju Kalp Yarasi / Rana na srcu?!

Foto Credits: Dizilah

Kompanija Surec Film može da kaže da je odradila sasvim dobar posao u seriji Kalp Yarasi / Rana na srcu. Pogotovo kada se u obzir uzme sve veći broj serija koje budu završene nakon samo par epizoda.

Taj posao se polako bliži svom kraju. Prema za sada nepotvrđenim ali veoma pouzdanim informacijama, serija će biti završena u epizodi 32. Zvanična potvrda produkcije se još uvek očekuje, ali izvori bliski istoj tvrde da je finale blizu.

U radnji ove turske serije pratimo Ferita, Nilgun, Omera i Ayse. Njihovi životi su isprepleteni od trenutka kada je Ferit video nevestu Nilgun u Omerovom naručju. Ljut i povređen zbog svega što je video, Ferit pravi dogovor sa Ayse koju je tek upoznao. Od tada se dešava nizu događaja koji čine okosnicu radnje ove turske serije.

Uloge u ovom projektu tumače Gokhan Alkan, Merve Cagiran, Toprak Can Adiguzel, Yagumur Tanrisevsin. Pored njih u seriji glume Riza Akin, Inanc Konukcu, Kemal Burak Alper, Nail Krimizigul i drugi.

Serija Kalp Yarasi / Rana na srcu se emituje na ATV TV kanalu. Zvaničnu potvrdu o kraju serije sa ovog kanala i iz produkcije i dalje očekujemo...

NOVO - Zbog čega je Yusra Geyik napustila seriju Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala?!

 By: Milt-TV Exposed