Alp Navruz u novoj vojnoj seriji?!

Alp Navruz je jedno od uspešnih imena koje intenzivno radi od 2016. godine i učestvuje u važnim serijama jedan za drugim. Na ovom putu koji je započeo serijom Ask Laftan Anlamaz, njegova uloga u uzastopnim serijama proizilazi iz pedantnosti akter u izboru projekta.

Alp Navruz u novoj vojnoj seriji?!

Foto Credits: Sabah

Glumac Alp Navruz, za kojeg se zna da dobija mnogo ponuda, ne sklapa dogovor bez potpunog razumevanja priče, razgovora sa scenaristom i uvida gde će uloga ići iz sledećeg dela priče. Nova situacija je nastala za Alpa Navruza, koji je ovu situaciju ranije objasnio u jednom intervjuu i koji je bio poznat po tome da ne potpisuje projekte bez saznanja o mišljenju pisca.

Limon Production, koja je imala zaista uspešnu priču za 5 sezona sa serijom Savasci / Ratnik, preuzela je vodeću ulogu u sektoru vojnih serija. Sada je kompanja Gold Film, producent serija kao što su Cilek Kokusu / Miris jagode, Erkenci Kus i Erkek Severse, zasukla rukave za novu vojnu seriju.

Za publiku će biti dobra alternativa da se na ekranu ponovo pojavi slična seriji Savasci, odnosno serijala o vojnicima. Berk Oktay je, pamtiće se, zlatni period svoje karijere proživeo i sa serijom Ratnik, u kojoj je četiri sezone igrao glavnu ulogu.

Takođe je važno što bi glavnu ulogu u ovom novom projektu bi trebao da tumači Alp Navruz!

U narednom periodu imaćemo više informacija na ovu temu.

 NOVO - Murat Yildirim i novi projekat - hit u najavi?!

By: TV Exposed