Da li je ovo prva greška u radnji serije Destan / Legenda?!

Do sada je na emitovano 18 epizoda televizijske serije Destan / Legenda, koja se emituje utorkom uveče na ekranu ATV TV-a. Novu 19. epizodu serije, u kojoj igraju Ebru Sahin, Edip Tepeli i Selim Bayraktar, možete pogledati na ATV-u u utorak, 12. aprila, u 20.10.

Da li je ovo prva greška u radnji serije Destan / Legenda?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Destan / Legenda, čija se priča odvija u osmom veku i otkriva borbu zamišljene heroine Akkiz, takođe je dovela do toga da Ebru Sahin nauči mnoge borilačke veštine. Glumica je prošla kroz dosta treninga, počevši od snimanja serije. Kako scene napreduju, možete videti koliko su ovi treninzi uspešni u profesionalnim borbenim scenama Ebru Sahin, odnosno njenog lika.

Glumica je objasnila i da su se trudili da scene borbe učine još drugačijim i da ih pažljivo snimaju, posebno pokretima koji do sada nisu isprobani. Dok priča o seriji napreduje glatko, gledanost je malo opala, ali verna publika i dalje gura priču napred.

Pred 19. novu epizodu serije, gledaoci se uzbuđeno pitaju šta se desilo sa Batugom i kako će ga Akkiz spasiti. Dva razdvajanja u seriji Destan proteklih nedelja povredila su srca publike.

Publika, koja je konstatovala da je serija veoma uspešno napredovala, ali da razdvajanje likova Kun Ata i Tutkun nije bilo dobro, kritikuje scenariste da su doneli pogrešnu odluku.

Navodeći da oba lika daju posebnu boju seriji, gledaoci dele komentare da smatraju da je scenario do sada bio dobar, ali da smatraju da je prvi put oproštajem ova dva lika doneta pogrešna odluka.

Brojni fanovi su komentarisali: „Drama je bila besprekorna sve do ubistva Kun Ata i Tutkun. Važne uloge su nepotrebno uklonjene.”.

Da li delite ovo mišljenje? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kasaba Doktoru - Odličan strateški potez Ozana Akbabe!

By: Milt-TV Exposed