Emotivna scena u seriji Adim Farah / Zovem se Farah oduševila publiku!

U TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah, koja se sredom uveče sastaje sa publikom, napredak priče još više uzbuđuje publiku.

Emotivna scena u seriji Adim Farah / Zovem se Farah oduševila publiku!

Foto Credits: IMDB

Naročito u 10. epizodi serije Adim Farah / Zovem se Farah, scena gde se Farah i Tahir prvi put ljube oduševila je publiku ne zato što je to bio prvi poljubac, već zbog bliskosti scene sa stvarnošću.

Demet Ozdemir se navikla na lik Farah. Engin Akyurek je već od samog početka upio ulogu Tahira i nosio je kao košulju.

Tako su počele ljubavne scene koje je publika željno čekala. Više od scene ljubljenja između Tahira i Farah, publiku su impresionirali pogledi, dodiri, izrazi lica i značenje njihovih očiju. Zato je ova scena napisana kao nezaboravna scena za ljubitelje serije.

Emotivni komentari

Kada pogledamo komentare na društvenim mrežama, možemo videti da uglavnom ljubitelji serije iz inostranstva ostavljaju veoma ozbiljne emotivne komentare na sceni.

Iako projekat Adim Farah dobija niže ocene nego što se očekivalo, brzo se širi društvenim mrežama uz podršku obožavalaca TV serije. Očekuje se da će međunarodna prodaja serije biti veoma dobra s obzirom na ovo interesovanje.

Ljubitelji serije Adim Farah / Zovem se Farah koji pišu da je priča jaka, da je svaka epizoda uzbudljiva i da ne dosađuje publici, navode da su se oba glavna glumca pokazala kao veoma dobri izbori. Među ljubiteljima TV serija koji komentarišu svaku scenu i ostavljaju srca, poruke iz Turske su veoma ograničene, tj. nema ih mnogo, ali fanovi ove turske serije iz inostranstva su veoma oduševljeni.

NOVO - Sve oštrije kritike oko serije Yali Capkini

By: TV Exposed