Kada će se Aytac Sasmaz vratiti na TV ekrane? Ponude su tu!

Turski glumac Aytac Sasmaz jedno je od mladih imena koje viđamo na setovima od 2017. godine.

Kada će se Aytac Sasmaz vratiti na TV ekrane? Ponude su tu!

Foto Credits: Dizilah

Glumac, koji je postao popularan likom Fejzulaha kojeg je igrao u TV seriji Soz / Zakletva, takođe je dobio podršku velike baze obožavalaca sa lik Emrea u seriji Hekimoglu.

Još jedna serija napisana zlatnim slovima u njegovoj karijeri bila je serija Baht Oyunu, u kojoj je igrao lik Bore i prvi put se pojavio u romantičnoj komediji. Glumac, koji je prvo postao dobar partner, a zatim se zaljubio u Cemre Baysel, na jesen je izašao pred publiku u 9 epizoda serijom Darmaduman.

Pored Aytaca Sasmaza u glavnim ulogama u seriji Darmaduman su bili prisutni Mert Yazicioglu, Hafsanur Sancaktutan i Aslihan Malbora, a bilo je iznenađujuće što je publika ostala ravnodušna prema projektu.

Aytac Sasmaz, koji se u jednoj predstavi pojavio sa Hande Dogandemir i Leventom Canom nakon loših rezultata TV serije Darmaduman, takođe je dobio aplauz za uspešan nastup na sceni. Objašnjavajući da će nastaviti da igraju do kraja sezone i da će se u narednoj sezoni ponovo pojaviti pred publikom, Aytac Sasmaz ocenjuje i ponude dobijene u ovom procesu.

Jasna želja

Glumac, za koga mnogi obožavaoci žele da se vrati na setove TV serija, rekao je:

Pregovori i čitanje scenarija se nastavljaju. Ako postoji posao koji želim, vratiću se. Apsolutno sam propustio setove, a propustio sam učenje.”.

Obožavaoci glumca takođe su se oglasili u objavama na društvenim mrežama u kojima su izrazili želju da se o vrati u TV serije. Sasmaz je za to rekao:

Pred kamerom je potpuno drugačiji svet. I meni nedostaje. Nadam se da će biti najbolje, najlepše.“. Ostaje da vidimo kada će se naći neki projekat koji se glumcu dopada a sudeći po ponudama to bi moglo da se desi već u narednim mesecima.

NOVO - Nakon Okana Yalabika sada će Cansel Elcin oživeti lik Pargalija Ibrahima!

By: TV Exposed