Nakon Okana Yalabika sada će Cansel Elcin oživeti lik Pargalija Ibrahima!

Uloga Okana Yalabika kao Pargali Ibrahim u seriji Sulejman Veličanstveni sada je ponovo došla do izražaja zbog TV serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani.

Nakon Okana Yalabika sada će Cansel Elcin oživeti lik Pargalija Ibrahima!

Foto Credits: Internet Haber

Ove sezone priča o Barbaros Hayreddin-paši, koja se nastavlja sa drugačijom verzijom preko novog scenarija, sa Tolgahanom Sayismanom u glavnoj ulozi, nije dovoljno privukla pažnju publike.

Ipak, gledaćemo napore TRT1 da zadrži seriju na ekranu do kraja sezone. Tu je i iznenađenje za publiku u 13. epizodi serije Barbaros Hajredin. Sa likom Pargalija Ibrahima, Cansel Elcin se pridružio glumačkoj ekipi serije.

Dok je na dnevnom redu informacija da će TRT1 napraviti finale projekta u 20. epizodi, otkriveno je da će Cansel Elcin obeležiti poslednje epizode ​​serije ulogom Pargalija Ibrahima.

Pargali Ibrahim - važna istorijska ličnost

Mnogi gledaoci su iskusili veliki uticaj ovog  lika u seriji Muhtesem Yuzyil / Sulejman Veličanstveni. Nezaboravna glumačka izvedba Okana Yalabika u tom liku ukazuje na jednog od najvažnijih državnika u istoriji Otomanskog carstva. Tokom vladavine Sulejmana I, opisanog kao Sulejman Veličanstveni, Pargali Ibrahim je služio kao veliki vezir između 27. juna 1523. i 15. marta 1536.

Pargalija Ibrahima, koji je igrao veoma važnu ulogu u političkim i vojnim događajima, zadavila su 4 nema dželata, po nalogu sultana. Cansel Elcin će tumačiti ovaj lik u 5 od preostalih 8 epizoda serije, koja se emituje petkom uveče.

Sigurno je da će mnogi gledaoci napraviti poređenje između Okana Yalabika i Cansela Elcina za ulogu Pargalija Ibrahima.

NOVO - Podrška za seriju Tuzak / Klopka ne jenjava i pored lošeg rejtinga

By: TV Exposed