Demet Ozdemir i Engin Akyurek će obeležiti početak godine serijom Benim Adim Farah!

Kao projekat TV serije o kojoj će se najviše pričati na Fox TV-u 2023. godine, Benim Adim Farah / Zovem se Farah počela je da izlazi u prvi plan.

Demet Ozdemir i Engin Akyurek će obeležiti početak godine serijom Benim Adim Farah!

Foto Credits: Internet Haber

U novoj godini publika će mnogo pričati o ovoj impresivnoj produkciji u kojoj će glumiti duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek. Glumačka ekipa je postala fantastična sa novim članovima TV serije Benim Adim Farah! Prošireni sastav sa važnim imenima kao što su Firat Tanis, Mustafa Avkiran, Oktay Cubuk, Senan Kara, Lale Basar i Ali Surmeli pokazuje koliko je efektna nova serija Fox TV-a, već nakon same najave.

U seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah, koja je nastala kao turska verzija serije The Cleaning Lady / Čistačica, koja je privukla veliku pažnju, prati se lekarka koja je morala da radi na čišćenju lica mesta krivičnih dela mafije da bi spasla svoje dete, odnosno obezbedila preko potreban novac za njegovo lečenje. Nastavljaju se probe za seriju, koja se čini veoma zanimljivom svojom pričom. Iako se uskoro očekuje početak snimanja serije, poznato je i da scenaristi koji su napisali seriju Son Yaz rade na postavci priče sa veoma jakim dijalozima.

Ime Asli Enver se pominjalo od samog početka, oko imena koje će tumačiti lik po imenu Farah u ovoj novoj TV seriji čiji scenario pišu Deniz Dargi, Cenk Bogatur i Cem Gorgec. Međutim, kada je poznata glumica zatrudnela, uloga je pripala Demet Ozdemir. Nakon serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, Demet Ozdemir će ponovo zakoračiti u intenzivan televizijski posao. Isto tako, Engin Akyurek, koji je imao veliki uspeh u seriji Kacis / Bekstvo na Disney Plusu, čini se da će očarati svoje fanove 2023. godine serijskim projektom o kome će se mnogo pričati nakon serije Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka.

NOVO - Oktay Kaynarca se oprostio od prijatelja (FOTO)

By: TV Exposed