Oktay Kaynarca se oprostio od prijatelja (FOTO)

Turski glumac Oktay Kaynarca spada u one sa nekom posebnom harizmom i energijom koja kruži oko njega. Zbog toga i ima veliki broj fanova i obožavalaca.

Oktay Kaynarca se oprostio od prijatelja (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Oktay Kaynarca je odradio sjajan posao u seriji EDHO - Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. Nakon odluke o završetku te turske serije koja se nije dopala fanovima mnogi su bili blago rečeno razočarani. Tada je Oktay obožavaocima obećao novu kvalitetnu seriju i čini se u potpunosti ispunio očekivanja, barem njegovih fanova.

Reč je o projektu Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne mogu da se uklopim u ovaj svet. U pitanju je projekat u kojem Oktay Kaynarca tumači glavnu ulogu ali ima i značajnu ulogu u produkciji, odnosno produkcioni je partner iste. Kaynarca je seriju nazvao "lokomotivom sezone". Projekat bar za sada nije uspeo da bude najgledanija serija sezone ali postiže i te kako respektabilne rezultate u svim kategorijama rejtinga, iz epizode u epizodu. Svi su složni da je u pitanju zaista zanimljiva i kvalitetna TV serija.

Ipak, Oktay se nedavno susreo i sa tužnim dogadjajem u svom životu. Njegov pas Gaydut je uginuo. Glumac je podelio oproštajnu fotografiju sa psom i na taj način se oprostio od njega. Kako je i sam Oktay rekao, životinje postanu članovi porodice, koji nažalost odu iz naših života mnogo ranije...

NOVO - Ezgi Mola otkrila nešto novo o sebi u novom videu

By: TV Exposed