Tarik Emir Tekin se priprema za novu ulogu

Tarik Emir Tekin bio je među imenima koji su uspešno nastupili u dramskoj TV seriji Sadakatsiz / Neveran, koja je trajala dve sezone.

Tarik Emir Tekin se priprema za novu ulogu

Foto Credits: IMDB

Tarik Emir Tekin, sin poznate glumice i pevačice Sevval Sam i jednog od legendarnih fudbalera Bešiktaša, Metina Tekina, snažno je ušao u svet TV serija.

Rođen 1997. godine u Istanbulu, glumac je pred kamerama sa raznim projektima od 2020. godine.

Tarik Emir Tekin, koji je učestvovao u još jednoj digitalnoj seriji pod nazivom Ciplak / Goli, kao i Netflixovoj seriji Rise of Empires: Ottoman, napravio je njegov glavni uspon karijere sa serijom Sadakatsiz od 60 epizoda.

Glumac, koji je došao do izražaja sa likom Seldžuka koji je tumačio u ovom projektu, potom se susreo sa Alinom Boz u glavnoj ulozi u TV seriji Bir Peri Masali / Bajka prošle sezone, u njegovoj prvoj glavnoj ulozi.

Uspon sa serijom Sadakatsiz pa glavna uloga u seriji Bir Peri Masali

Uspon u karijeri Tarika Emira Tekina dogodio se poslednjih godina i publika je bila zadivljena njegovim glumačkim talentom. Sada fanovi glumca čekaju nove projekte.

Napominjući da su mu date razne ponude, Tekin je rekao:

„Počeo sam da čitam veoma dobre projekte. Ušao sam u pripremnu fazu, ušao sam u ritam. Mislim da više ne mogu da odem na odmor, tačnije nemam vremena.“.

Objašnjavajući da je započeo pripreme za svoj novi projekat i da će raditi na produkciji novog lika u periodu od dva meseca, Tarik Emir Tekin nije izneo nikakve detalje o projektu.

View this post on Instagram

A post shared by Taro (@taroemir)

NOVO - Oktay Kaynarca otkrio kada bi nova sezona serije Ben Bu Cihana Sigmazam trebala da počne

By: TV Exposed