Oktay Kaynarca otkrio kada bi nova sezona serije Ben Bu Cihana Sigmazam trebala da počne

Turski glumac Oktay Kaynarca postao je i vodeći glumac i producent projekta TV serije pod nazivom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koji je počeo na ATV ekranu prošle sezone.

Oktay Kaynarca otkrio kada bi nova sezona serije Ben Bu Cihana Sigmazam trebala da počne

Foto Credits: DiziCentral

Oktay Kaynarca, koji je takođe u pozadini serije kroz kompaniju koju je osnovao sa režiserom Onurom Tanom i Seyfijem Sahinom u trenutku produkcije serije, u novoj sezoni će preuzeti svu odgovornost da samostalno producira ovaj projekat.

Uspeh projekta je od velikog značaja za njegovu karijeru, jer se glavni glumac, koji je sada jedini producent serije Ben Bu Cihana Sigmazam, razlikuje u poslovanju sa svojim prijateljima, a igra i glavnu ulogu.

Objašnjavajući da će od 15. avgusta početi snimanje nove sezone TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, Oktay Kaynarca je rekao da se za njega završava letnja pauza.

Poslednji dani odmora

Iskusni glumac je rekao:

„U poslednjim sam danima odmora, posao počinje. Snimanje će početi uskoro, tako da sam u žurbi.".

Glumac je napomenuo da će prve epizode ​​serije u novoj sezoni biti snimljene van Istanbula i da se vrše preliminarne pripreme za snimanje.

Oktay Kaynarca je rekao: „Imamo ideju za region Crnog mora, ali nismo još odlučili. Ako ništa ne krene po zlu, planiramo da emitujemo u prvoj polovini septembra.”.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet došla je do izražaja i sa odlaskom Pelin Akil iz projekta. Poznata glumica oprostila se od serije zbog završetka priče njenog lika u radnji ove turske serije.

NOVO - Novi lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed