Aslan postaje isti kao njegov otac u seriji Aile / Porodica?!

Dugo očekivana video najava 11. epizoda turske TV serije Aile / Porodica, koju potpisuje kompanija Ay Yapim i koja se prikazuje na Show TV-u je objavljena.

Aslan postaje isti kao njegov otac u seriji Aile / Porodica?!

Foto Credits: IMDB

 „Aslan Soykan je postao Yusuf Soykan!“ reči su koje se ističu u najavi nove epizode serije Aile / Porodica.

Promena u životu Devin, koja je od prvih epizoda serije imala normalan život, upoznala Aslana i udajom se preselila u drugu dimenziju je postala očigledna.

Lik Devin više nije ono što je bio. Promena u Devin, koji je sada postala partner u zločinima porodice Soykan, impresionirala je publiku.

Sada, sa transformacijom Aslanovog lika u njegovog oca Yusufa, nastupiće nova situacija. Promocija nove epizode ​​TV serije Aile, koja svojom uzbudljivom pričom svake nedelje zaključava publiku pred ekran, daje važne poruke.

Porodična tajna

Važno je napomenuti da Hulya govori o velikoj porodičnoj tajni koju Ilyas zna, u promociji u kojoj je Aslan, koji je počeo da postaje kao njegov otac, izazvao strah.

Dok ispituje koja je to tajna, policija dolazi u Soykanlarovu seosku kuću nakon Atijeve smrti. Ono što će Devin, koja je veoma ljuta zbog onoga što se dogodilo, reći policiji povećava tenziju.

Objavljujući da je u večeri incidenta neko nestao kod kuće, sa nestrpljenjem se iščekuje da li će Devin prijaviti Aslana. Serija Aile / Porodica je na Show TV-u sa svojom 11. novom epizodom u utorak u 20.00!

Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Ceren Karakoc i Serkan Tinmaz su sjajan serijski par u seriji Kiziclik Serbeti

By: TV Exposed