Boran Kuzum u dve komedije

Pun crnog humora i smešan film stiže iz BKM-a! Film Hazine / Blago u kojem glavne uloge igraju Caglar Corumlu, Boran Kuzum, Sukran Ovali, Serkan Keskin, Aslihan Gurbuz, Gurhan Altundasar i Hasibe Eren, izlazi 4. novembra.

Boran Kuzum u dve komedije

Foto Credits: Internet Haber

Sada je već izvesno da će ova sjajna glumačka ekipa skrenuti pažnju svojim komičnim nastupima. U filmu, Caglar Corumlu i Boran Kuzum će igrati dva brata. Caglar Corumlu, kojeg ćemo gledati kao Mesuta, privukao je pažnju svojim odlaskom iz Guldur Guldur Show programa u prethodnoj sezoni. Lik Muse, Mesutovog lika, u ovom novom filmu će tumačiti Boran Kuzum.

Glumac se poslednji put pojavio u digitalnoj seriji pod nazivom Saygi. Pored toga, Kuzum, koji je glumio u komediji Gulse Birsel pod nazivom Yilbasi Gecesi, nakon filma Netflixovog filma Askin Kiyameti, čini se da u poslednje vreme dolazi do izražaja svojim komičnim nastupom, što raduje njegove fanove.

Boran, koji se sprema da izađe pred svoje fanove svojim komičnim nastupom nakon dramskih uloga i u filmu Hazine / Blago i u projektu Yilbasi Gecesi, privući će pažnju svojim promenljivim imidžom.

Film Blago, u kojem Canbert Yerguz sedi u rediteljskoj fotelji, čini se da privlači pažnju svojom zvezdanom glumačkom ekipom i mračnom komičnom pričom koja proširuje granice humora. Publika u Turskoj će već narednog meseca imati priliku da se uveri u sve to.

NOVO - Furkan Andic u detektivskoj-krimi seriji!

By: TV Exposed