Murat Yildirim o drugoj sezoni serije Aziz

Turski glumac Murat Yilidirim bio je na premijeri novog filma Aynasiz Haluk. Tom prilikom dao je i kratak intervju pripadnicima medija.

Murat Yildirim o drugoj sezoni serije Aziz

Foto Credits: IMDB

Ono što je novinare najviše zanimalo jeste serija Aziz, odnosno da li će biti druge sezone TV serije u kojoj glavnu ulogu tumači upravo Murat Yildirim. Serija Aziz je projekat u koji je menadžment televizijskog kanala Show TV polagao velike nade. Te nade nisu u potpunosti ispunjene i opravdane.

Zahvaljujući na prvom mestu sjajnom glumačkom kadru i odličnoj glumi cele ekipe koju predvodi Murat Yildirim, serija je uspela da opstane tokom cele televizijske sezone. Sada se kao i veliki broj projekata bliži finalu aktuelne sezone. Zbog toga se sa pravom postavlja pitanje o sudbini serije, odnosno da li će biti druge sezone.

Situacija nije baš najjasnija. Serija nije postala neki pravi i veliki hit, ali je stabilan rejting omogućio da se projekat bez problema privede kraju, odnosno dodje do finala prve sezone.

Kada su novinari upitali Yildirima o sudbini serije, glumac nije imao precizan odgovor. Tačnije, rekao je da odluka još uvek nije doneta. Kako je rekao sam Murat, odluka o nastavku, odnosno tome da li će biti sezone 2 serije Aziz će biti doneta u narednih mesec dana.

Yildirim već ima i novi projekat. Reč je o filmu jedne od digitalnih platformi. Kada je u pitanju predstojeći praznik, turski glumac je rekao da nema neke posebne planove i da će vrlo verovatno ostati kod kuće.

NOVO - Basak Gumulcinelioglu o tome zbog čega je bila ljuta na njen lik Nevu!

By: Milt-TV Exposed