Elcin Sangu napustila projekat

Elcin Sangu, koji igra glavnu ulogu u TV seriji Cop Adam, takođe je vodila uspešan partnerski proces sa Enginom Altanom Duzyatanom.

Elcin Sangu napustila projekat

Elcin Sangu je imala peh u nekim projektima u kojima je bila uključena još od serije Kiralik Ask, ali Cop Adam je bio uspešan projekat u ime njene karijere i pred svojim fanovima se pojavila sa snažnim nastupom.

Glumica, koja se uspešno pojavila na psihološkim ispitivanjima lika Peri u seriji, prenela je mnogo različitih emocija publici i bila je uticajna u razgovoru o seriji Cop Adam / Čiča gliša tokom cele sezone.

Pored uspeha Elcin Sangu u projektu Cop Adam, svetski poznati mjuzikl Jekyll & Hide, u kojem je izašla na scenu i nastupila sa Hajkom Čepkinom, bio je veoma dobar deo njene karijere.

Junska najava bez Elcin

Međutim, Sangu više neće biti u ovom projektu. U junskoj najavi mjuzikla, čini se da je Eznur Seler u glumačkoj ekipi umesto Elcin Sangu.

Elcin, koji je takođe pominjana sa uspehom u TV seriji Cop Adam, više neće biti u ovom mjuziklu. Pored Hajka Čepkina, Oznur Serceler i Nermina Kočaka, mjuzikl će se od 16. do 17. juna susresti sa ljubiteljima umetnosti u Letnjem pozorištu Harbiye Cemil Topuzlu, postoje i istaknuta imena kao što su Fatih Al, Umut Kurt i Cenk Biyik.

Jekyll & Hide, koji će biti na turneji u Turskoj od juna, privući će publiku svojom veličanstvenom glumom i temom, ali bez Elcin Sangu.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Engin Akyurek uživa u ljubavi svojih fanova (VIDEO)

By: TV Exposed