Hazal Kaya o seriji Midnight at the Pera Palace

Turska glumica Hazal Kaya imala je veoma zapaženu i uspešnu ulogu u seriji Midnight at the Pera Palace. U svom novom intervjuu je govorila upravo o tom projektu.

Hazal Kaya o seriji Midnight at the Pera Palace

Foto Credits: Daily Sabah

Hazal Kaya i Selin Sekerci su došle zajedno na premijeru predstave Sirca. Hazal je tada dala i novi intervju prisutnim pripadnicima medija. Najveći broj pitanja se odnosio upravo na seriju Midnight at the Pera Palace. Reč je o seriji koja već treću nedelje zaredom nastavlja da dominira gledanošću u Turskoj na Netflix digitalnoj platformi. Glumica je istakla da je veoma zadovoljna urađenim poslom i srećna zbog uspeha koji serija ostvaruje.

Kada su je upitali za novu sezonu ovog projekta, Hazal Kaya je dala diplomatski odgovor i rekla da je to pitanje za ljude sa Netflixa. Odnosno, da samo oni mogu da daju tačnu informaciju. Pored svega toga, raduje je i činjenica što se nakon emitovanja serije povećao broj turista koji posećuju hotel Pera Palace.

Razgovoru se priključila i Selin koja je priznala da joj se veoma svidela ova serija i gluma njene prijateljice Hazal u njoj.

Podsećamo, prema trenutno dostupnim informacijama snimanje druge sezone serije Midnight at the Pera Palace će početi narednog meseca.

NOVO - Dilara Aksuyek u seriji Baba / Otac

By: Milt-TV Exposed