Ekin Mert Daymaz ponovo očarao ulogom

Ekin Mert Daymaz je na snimanjima od 2014. godine i svojim uticajnim ulogama osvojio je divljenje publike. Posebno popularan kroz lik Volkana u TV seriji Cilek Kokusu, glumac se vratio na ekran javnog emitera TRT1 nakon lika Arifa u TV seriji Payitaht Abdulhamid u sezoni 2018-2019.

Ekin Mert Daymaz ponovo očarao ulogom

Foto Credits: Dizilah

Gledamo Ekina Merta Daymaza kao glavnog muškog glumca TV seriji TRT1 pod nazivom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, sa likom po imenu Civanmert, koji je običan radnik.

Glumac, koji je prošle godine bio na ekranu sa TV serijom Savasci / Ratnik, vratio se na televiziju nakon jednogodišnje pauze. Glumac će svojom novom ulogom očarati svoje fanove. Lik Civanmerta u seriji čija je prva epizoda objavljena dobio je veliko priznanje.

Ekin je takođe obradovao svoje fanove likom Emrea u seriji Bein Connect-a po imenu Hayaller ve Haiatlar. Reč je o zaista popularnoj i rado gledanoj seriji.

Možemo reći da je izbor nove uloge bio uspešan za Ekina Merta Daymaza, koji igra lik kojim će publika biti zadovoljna u novoj seriji. Govoreći o liku Civanmerta, Ekin Mert Daymaz je na pitanje kakav savet želi da da svom liku, rekao: „Na dobrom je putu, samo tako nastavi. Samo je malo impulsivan, samo treba da bude malo smireniji“.

Govoreći o seriji, Ekin je skrenuo pažnju na iskrenost priče. Glumac opisuje seriju rečima: „Toplina, realnost, žudnja za porodičnim životom i lepom ljubavnom pričom“.

NOVO - Gokce Akyildiz tvrdi da će se serija Seni Kalbime Sakladim dopasti mnogim ženama

By: TV Exposed