Beren Saat i Kivanc Tatlitug u istoj seriji – moguće i realno!

Turska glumica Beren Saat je veoma kvalitetna u svom poslu. Zbog toga svako pominjanje njenog imena u vestima o novim projektima izaziva dosta pažnje.

Beren Saat i Kivanc Tatlitug u istoj seriji – moguće i realno!

Foto Credits: Internet Haber

Beren Saat je sa svojim suprugom bila na proslavi rodjendana njene majke. Nakon te proslave, prišli su joj novinari i obavili kratak razgovor sa glumicom.

Beren je dala intervjuu u kom nije demantovala vesti da će glumiti u novom projektu sa Kivancom Tatlitugom. Glumica je rekla da će sve neophodno biti i zvanično objavljeno i nijednog trenutka nije rekla da te vesti nisu istinite. Dakle, veoma je moguće čak i realno da će se Saat i Tatlitug naći u glumačkom kadru nove serije.

Kada je u pitanju Beren Saat, u dosadašnjoj karijeri se pojavila u trinaest projekata. Poslednja serija na kojoj je radila je Atiye, gde je tumačila glavni lik. Reč je o projektu koji je veoma uspešan i zapažen.

Pre ove serije glumila je Kosem Sultan u popularnoj TV seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. Pored navedenih projekata glumila je u TV serijama Osveta, Fatmagul Sucu Ne, Zabranjena ljubav, Ljubav na silu i drugim.

Prvu ulogu imala je 2004. godine u mini-seriji Askimizda olum var.

NOVO - Najpopularniji turski glumci u periodu od mesec dana 15.02.-15.03.

By: Milt-TV Exposed