Hande Ercel i beba izmamili osmehe (FOTO)

Glumica Hande Ercel trenutno prolazi kroz faze lepih momenata i grubih natpisa u štampi. Projekat Sen Cal Kapimi u kom tumači glavnu ulogu sa Keremom Bursin, postaje sve popularniji. Hande je ulogu Ede iznela sjajno, i svi su oduševljeni načinom na koji ona i Kerem glume. Energija između njih je posebna, odlično se slažu, a ...

Hande Ercel i beba izmamili osmehe (FOTO)

Glumica Hande Ercel trenutno prolazi kroz faze lepih momenata i grubih natpisa u štampi.

Projekat Sen Cal Kapimi u kom tumači glavnu ulogu sa Keremom Bursin, postaje sve popularniji. Hande je ulogu Ede iznela sjajno, i svi su oduševljeni načinom na koji ona i Kerem glume. Energija između njih je posebna, odlično se slažu, a i van seta provode mnogo vremena zajedno.

Uporedo sa tim, naslovi u turskim medijima koje finansira njen bivši momak, Murat Dalkilic su sve grublji prema glumici. O tome na koji način Murat želi sebe da ispromoviše smo pisali. Više možete pročitati - OVDE.

Hande, stiče se utisak ne pridaje previše pažnje tim natpisima. Uživa sa njenom nećakinjom Aylin Mavi i često na svom Instagram profilu postavi fotografiju sa bebom. Tako je bilo i ovog puta, a glumica i malena Aylin su raznežili sve i izmamile veliki broj osmeha. Evo i fotografije.

By: TV Exposed