Cagatay Ulusoy u pregovorima za još jednu novu seriju!

Turski glumac Cagatay Ulusoy je bez dileme osoba koja ima ogroman broj ponuda za nove uloge. Nedavno je završio svoj rad na digitalnoj platformi Blu TV, a uskoro počinje i njegova nova televizijska serija pod nazivom Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo.

Cagatay Ulusoy u pregovorima za još jednu novu seriju!

Foto Credits: Hurriyet

Cagatay Ulusoy je u toku prošle godine bio veoma zapažen u seriji Yesilcam, gde je u dve sezone tumačio glavni lik. Serija je ostvarila zaista zapažene rezultate i bila najgledanija na digitalnoj platformi Blu TV. U narednom periodu Uslusoy će raditi na seriji Suslu Korkuluk koja će biti emitovana na televizijskom kanalu TV8. Njegova partnerka na sceni ovog projekta biće Alina Boz. Radnja ove nove turske serije će biti smeštena u doba od pre 40-50 godina i prema najavama očekuje nas zaista kvalitetna priča.

To nije jedini projekat na kojem bi popularni Caga mogao da radi u bliskoj budućnosti.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Cagatay Ulusoy će možda raditi i na jednoj seriji digitalne platforme Disney Plus. Njegov rad na tom projektu biće nešto drugačiji, ukoliko do konačnog dogovora dođe. U toku su pregovori između glumca i te digitalne platforme za njihovu novu seriju. Cagatay bi ako pregovori budu uspešni bio ne samo glavni glumac već i jedan od producenata na ovom novom projektu. Za produkcije cele serije je zadužena kompanija OGM Pictures.

Ulusoya bi dakle ove godine mogli da gledamo u bar dve ako ne i više serija. Nakon uspeha serije Yesilcam svaki njegov korak se prati sa posebnom pažnjom.

NOVO - Peh za Dilan Cicek Deniz

 By: Milt-TV Exposed