Engin Ozturk u pregovorima za glavnu ulogu u seriji Destan / Legenda!

Turski glumac Engin Ozturk dobio je izuzetno primamljivu ponudu. Engin trenutno pregovora sa Mehmetom Bozdagom u vezi glavne uloge u novoj seriji koja nosi naziv Destan, odnosno Legenda.

Engin Ozturk u pregovorima za glavnu ulogu u seriji Destan / Legenda!

Foto Credits: Dizilah

Mehmet Bozdag potpisuje hit serije kao što su Kurulus Osman i Dirilis: Ertugrul. Sada radi na novom projektu koji će doneti ljubavnu priču smeštenu u deveti vek, pre nego što je turski narod primio Islam. Gledaćemo ljubavnu priču devojke iz siromašne porodice i sina jednog kana, čije su ruke paralizovane. Snimanje ovog projekta bi trebalo da započne do kraja meseca.

Devojku koja potiče iz siromašne porodice će glumiti Ebru Sahin. Ebru je u nedavnom intervju istakla da je oduševljena pričom u ovoj seriji i da je zbog toga prihvatila ulogu u njoj. Druga glavna uloga ponuđena je Enginu Ozturku. Pregovori su u toku a ishod istih ćemo znati vrlo brzo.

Scenario za seriju Destan / Legenda pišu Ayse Ferda Eryilmaz i Sedef Nehir Erdem. Režiser na ovom projektu biće Emir Khalilzadeh. Kako vam se čine Engin Ozturk i Ebru Sahin kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Poznati turski pevač Buray gost-glumac u seriji Ada Masali

 By: Milt-TV Exposed