Zeynep Tugce Bayat privlači pažnju u seriji Teskilat / Organizacija

Zeynep Tugce Bayat pridružila se timu popularne TV serije Teskilat / Organizacija, koja nastavlja sa dobrim rezultatima gledanosti i u novoj sezoni.

Zeynep Tugce Bayat privlači pažnju u seriji Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Poznata glumica Zeynep Tugce Bayat postala je deo projekta TV serije Teskiat, koji se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1 i nastavlja sa uspehom tri sezone bez usporavanja.

Bayat će zauzeti svoje mesto u ovoj seriji na mračnoj strani serije sa likom Siyah Inci, što u prevodu znači Crni biser.

Crni biser, čije je pravo ime Suzan, svojim talentom od mladosti privlači pažnju svih obaveštajnih službi. Svesna sopstvenog uspeha i mogućnosti, Suzan počinje da radi samo u svoju korist.

Nova dešavanja u seriji

Crni biser, koji je došao, odnosno Suza koja je došla u Tursku da pomogne Hartliju da ostvari svoje planove, takođe je ključno ime velike tajne u Omerovoj i Zehrinoj prošlosti.

Suzanin dolazak najaviće nova dešavanja u seriji Teskilat. Serija Teskilat / Organizacija će se emitovati na TRT 1 sa novom epizodom u nedelju uveče.

Biće ovo povratak Zeynep Tugce Bayat na TV ekrane, koja je prethodno igrala lik Sahike u seriji Baba / Otac Show TV-a, koja je počela sa velikim očekivanjima 2022. godine, ali je mogla da dobije prosečne ocene. Glumica se već neko vreme odmara i snažno se vraća na televizijski ekran učestvujući u projektu prepunom akcije kao što je Teskilat.

NOVO - Napredak serije Ego je sve vidljiviji

By: TV Exposed