Napredak serije Ego je sve vidljiviji

Nedeljom uveče na ekranu je pet turskih TV serija. Naročito serije Kanala D Yargi / Presuda i TRT1 Teskilat / Organizacija imaju solidnu publiku.

Napredak serije Ego je sve vidljiviji

Foto Credits: Dizilah

Ali s vremena na vreme “krvare”! U borbi za rejting između ove dve serije, prva pozicija se s vremena na vreme menja! U sve tri kategorije ove nedelje, Teskilat je bio rangiran na 1, dok je Yargi bio na 2. mesto.

S vremena na vreme, nove serije nedeljom uveče, gde Yargi ponekad preuzima vođstvo, projekti Guzel Gunler / Dobri dani, Ego i Basim Belada / U nevolji nastavljaju svoju borbu da budu u prvih 10 tabela. To se takođe može videti iz rejtinga serije Fox TV Ego koja postepeno privlači pažnju publike i doseže sve veći broj publike.

Očigledan napredak

U glavnim ulogama su Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, a serija ne silazi sa dnevnog reda društvenih medija u smislu svoje teme. Činjenica da je serija zauzela 6. mesto u total kategoriji, 3. u AB i 4. u kategoriji ABC1 u gledanosti je obećavajuća situacija koja čini optimističnim kanal, producenta i publiku.

Istovremeno, nagli porast stope pričanja o seriji na društvenim mrežama za nekoliko nedelja ne prolazi nezapaženo! U tabeli 'društvenog rejtinga', koju Adba.tv redovno pravi od broja dnevnih poruka, može se videti kako je serija Ego postigla iskorak za 3 nedelje.

Fanovi se nadaju da će se sve dodatno popraviti i da će se ova turska serija izboriti za dobar rejting i opstanak.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Da li bi Kivanc Tatlitug, Engin Akyurek i Kaan Urgancioglu mogli da glume u istom projektu?!

By: TV Exposed