Nove vesti o turskoj seriji Sifirinci Gun / Nulti dan

U novoj sezoni turskih TV serija gledaćemo zaista veliki broj novih projekata. Jedan od njih je i serija pod nazivom Sifirinci Gun ili u prevodu Nulti dan.

Nove vesti o turskoj seriji Sifirinci Gun / Nulti dan

Foto Credits: IMDB

Serija Sifirinci Gun / Nulti dan će biti emitovana na kanalu tv8. Snimanje kadrova na ovoj detektivskoj seriji će početi u oktobru mesecu, dakle veoma brzo. Neke od scena će biti snimane na Karibima i čak u Majamiju. To govori u prilog ranijim vestima da je budžet ove nove turske serije visok. Svi se nadaju da će i radnja u njoj biti na visokom nivou i da nas očekuje zaista zanimljiva radnja u ovom projetku. Od ranije je poznato da scenario za seriju piše Suleyman Mert Demir. Glavnu ulogu u ovoj novoj TV seriji će tumačiti Engin Ozturk.

Ozturk će u seriji Sifirinci Gun glumiti policajca, a još uvek nije otkriveno ko će biti njegova partnerka u ovom projektu. Poznat je i veći deo glumačkog kadra nove nove turske TV serije, barem oni glumci koji će tumačiti značajnije uloge.

U seriji Nulti dan će pored Engina Ozturka glumiti i Yigit Ozsener, Naz Cagla Irmak, Ahmet Pinar, Berk Cankat i Ugur Uzunel. Dakle, u pitanju je veoma respektabilan glumački kadar. Uskoro bi trebalo da budu detalji radnji ove nove serije koja će pokušati da osvoji srca gledalaca koji vole detektivske i policijske priče.

NOVO - Snima se druga sezona turske serije Bozkir

By: TV Exposed