Da li se u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre radnja vrti u krug?!

Uskoro će se završiti druga sezona popularne turske TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Da li se u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre radnja vrti u krug?!

Foto Credits: IMDB

Ozgu Kaya i Berker Guven svojim uspešnim nastupima svake nedelje dodaju nove u seriji, koja napreduje sa dobrim rejtingom utorkom uveče. Kako se približavamo kraju sezone, neće biti iznenađujuće da će se projekat poput Uc Kiz Kardes koji privlači gledaoce na ekran nastaviti i u trećoj sezoni.

Naravno, dužina priče znači da će se neki događaji ponoviti. Drugim rečima, za publiku je počeo period kritikovanja serije za koju su pružili veliku podršku na društvenim mrežama. Gledaoci, koji su mnogo puta videli stanje ljubavi između Turkan i Somera u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koji su i ponekad ustupili mesto razdvojenosti, odlučili su da više ne ignorišu njihovu situaciju.

Poznat je trik da scenaristi razvlače događaje kao žvake u projektima kako bi produžili priču i pripremili epizode ​​koje se ponavljaju kako bi serija bila duža. Tako je sada priča počela da se kreće i u seriji Uc Kiz Kardes.

Burna reakcija publike

Fanovi serije takođe komentarišu na društvenim mrežama da se osećaju neprijatno zbog ove situacije. Jedan gledalac kaže: „Stvarno, kakva si ti budala. Na taj način niko neće da gleda ovu seriju. Somer, sa kojim licem ide ka Mine? Počeo je da postaje stvarno blesav. Vratio se. Ne želimo da vidimo Somera i Mine zajedno kao u prvim epizodama. Plešu na početku epizode... Na kraju epizode, Somer odlazi sa Mine. Sta je bre ovo? Slušajte publiku scenaristi! Kada vidim Mine i Somera jedno pored drugog, osećam da mi je muka u stomaku. Šta će sada biti; Kao i prvih 10 epizoda, Mine i Somer će se zaljubiti, hoće li Turkan juriti za Somerom i potruditi se da ga vrati?“.

 Zaista, ovaj komentar publike izazvao je reakciju mnogih ljudi koji su se složili sa njim.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Genco Ozak kao da živi svoj novi lik!

By: TV Exposed