Ozge Ozpirincci - Vreme brzo prolazi!

Vreme prolazi veoma brzo za Ozge Ozpirincci, koja je veoma srećna što je prvi put postala majka nakon što je rodila kćerku u decembru mesecu prošle godine.

Ozge Ozpirincci - Vreme brzo prolazi!

Foto Credits: Internet Haber

Ozge Ozpirincci, koja se u septembru prošle godine udala za glumca Buraka Yamanturka, u kojeg je bila zaljubljena oko 8 godina, 1. decembra je u naručje uzela kćerku Mercan.

Poznata glumica, koja je prvi put doživela radost da postane majka, objavila je na svom nalogu na društvenim mrežama svoje fotografije snimljene tokom trudnoće uz napomenu 'tbt'.

Poznata glumica je u opisu napisala: „Sada gledam ove fotografije, gledam Mercan i ne mogu da verujem kako je vreme prošlo!“.

Ove fotografije Ozge Ozpirincci, koje su svojim deljenjem za kratko vreme privukle veliku pažnju njenih fanova dobile su veliki broj lajkova i komentara. Mnoga poznata imena kao što su Muge Boz, Umut Evirgen, Demet Evgar, Burcu Biricik, Ozge Ozder, Eda Gurkaynak, Seray Kaya, Gonca Vuslateri i Elvin Levinler dali su komentare na ovu objavu.

Njeni fanovi su takođe komentarisali fotografije Ozge i pisali joj da je zaista prelepa. Ova sjajna turska glumica, koja trenutno uživa u majčinstvu, na odmoru je sa suprugom i ćerkom.

Ozpirincci je podsećamo dala izjavu nakon porođaja, vezanu za posao. Ona je navela da će se, ukoliko postoji projekat koji joj se veoma dopadne, vratiti na setove i da ćerka Merkan može da je prati na snimanjima.

Ostaje da vidimo da li će se pojaviti neki novi projekat, serija ili film,  vredan njene pažnje.

NOVO - Turska serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja da osvaja svet!

By: TV Exposed