Turska serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja da osvaja svet!

Serija Kardeslerim / Moja braća, koja se ove sezone emitovala na ATV TV-u subotom uveče, napravila je letnju pauzu pred treću sezonu. Serija Moja braća, koja je osvojila priznanje svojom dramom ispunjenom pričom, nastaviće da bude na ekranu sa svojom upečatljivom pričom u novoj sezoni.

Turska serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja da osvaja svet!

Foto Credits: IMDB

O seriji Kardeslerim / Moja braća, koja je izmamila osmeh na kanalu gledanošću, pričalo se i na društvenim mrežama tokom cele sezone.

Bilo je i nekih odlazaka iz glumačke ekipe u seriji Kardeslerim, što se često pominje uz uspešne predstave glumaca mlađe generacije. Uprkos ovim razdvajanjima koja su uznemirila publiku, gledanost serije bila je na tački koja je obradovala kanal, odnosno rukovodstvo ATV TV i sve koji rade na projektu, na kraju sezone. Serija, koju je režirao Serkan Birinci će stoga nastaviti da se prikazuje na ekranu u trećoj sezoni.

Publiku će obradovati i vest da je serija, koja je nedavno prodata u Španiji, dobila veliko priznanje u ovoj zemlji! Španska publika sa velikim interesovanjem prati turske TV serije. Mnoge turske TV serije obaraju rekorde gledanosti u toj zemlji. Serija Moja braća je takođe započela svoju avanturu u Španiji. Prva epizoda serije emitovana je na ekranu pod imenom Hermanos.

Celil Nalcakan, Fadik Sevin Atasoy, Cuneyt Mete, Simge Selcuk i Ahu Yagtu, kao i Yigit Kocak i Su Burcu Yazgi Coskun igraju uloge u dramskoj, omladinskoj i ljubavnoj seriji, koju potpisuje NG Media, a scenario je napisala Gül Abus Semerci.

NOVO - Loš start serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu

By: TV Exposed