Serija Omer ima vernu publiku

Rezultati rejtinga serije Star TV-a pod nazivom Omer u ponedeljak uveče takođe otkrivaju veliki uspeh u stabilnosti.

Serija Omer ima vernu publiku

Foto Credits: DiziCentral

Serija Omer, koja je počela da privlači slično široku publiku kao u svojoj prvoj sezoni, ima priču koja otkriva emocije koje privlače srca publike.

Turska serija Omer, adaptirana po popularnoj izraelskoj TV seriji Shtisel, govori o nevoljama jedne muslimanske porodice.

Serija, koja je prvobitno opisivala iskustva religiozne jevrejske porodice, prilagođena je Turskoj i uzete su u obzir različite tačke. Kao rezultat toga, interesovanje za seriju Omer nikada ne opada kada se na ekranu odraze stvarne situacije koje doživljava publika u društvu.

Sjajni glumci

Pored interesovanja za seriju Omer koja je pričala priče iz svakodnevnog života, veoma je važno bilo i prilagođavanje glumaca njihovim ulogama. Selahattin Pasali prolazi kroz veoma uspešan proces u liku Omera.

Glumac je ranije učestvovao u važnim projektima i nesumnjivo je jedan od najuspešnijih mladih talenata u poslednje vreme u Turskoj. Ipak, izvesno je da će projekat serije Omer imati nezaboravno mesto u njegovoj karijeri.

Ne prođe nezapaženo da se Pasali, koji se odlično snalazi da bude glavni glumac i koji je ostvario veoma uspešna ostvarenja na platnu, odlično slaže sa iskusnom glumicom Gokce Bahadir.

Gokce Bahadir, koja igra lik Gamze, još jednom je pokazala svoj talenat i iskustvo. Dvoje glavnih glumaca imaju veliki udeo u uspehu serije Omer, ali treba istaći i da su u sporednim ulogama u priči vrlo kvalitetna imena.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Da li će poznata glumica napustiti seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre?!

By: TV Exposed