Velika uzbuđenja u 6. epizodi serije Yalan | Laž!

Nastavak serije Laž se emituje tokom letnje sezone, a u šestoj epizodi, tenzije su na vrhuncu.

Velika uzbuđenja u 6. epizodi serije Yalan | Laž!

Foto Credits: IMDB

U novoj epizodi serije Yalan | Laž, Melike saznaje da je Duru njena ćerka nakon Berrinovog priznanja, i suočava se sa svojom sestrom koja joj je lagala dvadeset godina.

Kada je Melike pokušala da kaže Duru istinu, Berrin je napala makazama, i u nastaloj borbi, Berrin je povređena.

U trenutku Berrinove povrede, Duru dolazi i viče na Melike, nazivajući je “ubicom”. Scena uz Aslihan Guner koja peva pesmu “Keklik Gibi” je potresla srca gledalaca.

Sukobi na vrhuncu

U šestoj epizodi neizostavne letnje serije Yalan | Laž napetost nije opadala ni sekunde. Nakon Berrinovog priznanja, Melike je pozvala svoju sestru. Hulya je došla sa Cengizom do Melike.

Ne mogavši da podnese kako Hulya i Cengiz lažu gledajući je direktno u oči, Melike je otkrila da je istinu saznala od Berrin. Melike je rekla svojoj sestri: “Kako si mogla? Ja sam ti verovala, tebi sam poverila svoj život, svoje dete. Više nemam sestru.”.

Melike, koja nije mogla da shvati šta se dešava, pitala je: “Da li ste i Hazal naterali da laže?” na šta je Cengiz intervenisao tvrdeći da Hazal ništa ne zna. Nakon poljupca sa Duru, Kerim shvata da je zaljubljen u nju. Duru, s druge strane, izražava osećaj nesigurnosti zbog Kerimovih postupaka. Razgovor sa Duru ostavlja Kerima tužnim, i on izražava nameru da se drži podalje od nje.

View this post on Instagram

A post shared by Yalan Dizi (@yalantvdizi)

NOVO -Turski film Bir Kahramanin Ruyasi | Herojski san – radnja i uloge

By: TV Exposed