Uraz Kaygilaroglu najavio drugu sezonu serije Ersan Kuneri

Serija Ersan Kuneri, koja se susrela sa publikom na Netflixu, dobila je podršku i negativne komentare. Serija, u kojoj je učestvovao Cem Yilmaz sa likom Ersana Kunerija, producenta porno filmova, dobila je mnogo kritika zbog uvredljivih scena i priče.

Uraz Kaygilaroglu najavio drugu sezonu serije Ersan Kuneri

Foto Credits: DiziCentral

Pored ovih kritika, još jedna izvanredna situacija je bila da je gledanost serije na Netflixu bila veoma dobra. Dok Cem Yilmaz ne želi da komentariše negativne kritike, Netflixovo odobrenje druge sezone znači da je projekat bio uspešan. Uraz Kaygilaroglu takođe igra značajnu ulogu u seriji i zadovoljan je rezultatima.

Uraz Kaygilaroglu, koji je otišao na odmor nakon finala serije Uc Kurus, rekao je da će Cem Yilmaz provesti letnji period radeći sa porukom da će biti druge sezone serije Ersan Kuneri. Govoreći na sastanku na kojem se oprostio od svojih prijatelja u TV seriji Uc Kurus, Uraz je rekao dobre reči za seriju Ersan Kuneri.

Glumac je izjavio: „To je takođe bio veoma dobar posao. Snimili smo ga pre godinu dana. Emituje se, željno smo čekali. Čekali smo kada će biti emitovan i kada ćemo naići na njegov odjek u publici. Prošlo je dobro. Veoma smo srećni zbog lepih komentara i komplimenata koje smo dobili.”

Uraz je takođe naveo da je Cem Yilmaz poslao poruku timu da će početi drugu sezonu. Za drugu sezonu serije Ersan Kuneri, očekuje se da se tim okupi i počne da snima sledeće nedelje.

U svojoj izjavi, glumac je dodao i: „Snimaćemo drugu sezonu, napisao nam je Cem. Napisao nam je da počinjemo u utorak. Ima i jednu lepu priču, koju je podelio sa nama. Verovatno ćemo biti tamo sledećeg leta.”.

NOVO - Burcu Biricik podsetila na seriju Kuzgun

By: TV Exposed