Baran Bolukbasi – preko serije Zengin Kiz do popularnosti i uspeha?!

Među imenima turskih glumaca sve više se izdvaja Baran Bolukbasi. Baran je glumac i muzičar koji je dobio šansu da svoj kvalitet pokaže i u novoj seriji Zengin Kiz.

Baran Bolukbasi – preko serije Zengin Kiz do popularnosti i uspeha?!

Foto Credits: Internet Haber

Rođen je 1. maja 1994. godine u Istanbulu i odrastao u Hataj Iskenderunu. Majka mu je domaćica, a otac zdravstveni radnik. Deo detinjstva proveo je u Adani, deo u Antaliji. Posle srednje škole, 2014. godine upisao je Konzervatorijum Univerziteta Bejkent da bi studirao glumu, što mu je bio san iz detinjstva.

Kada je bio mali, govorio je rečenice iz filmova prijateljima i porodici na sastancima i stvarao likove. Prvo je prošao obuku na privatnom pozorišnom kursu u Antaliji. Kasnije je došao u Istanbul i dobio specijalnu obuku o glumi i glumi pred kamerama na Univerzitetu Beykent. Diplomirao je na pomenutom fakultetu, na odseku glume.

Prekretnica u njegovom životu je bila 2016. godine kada mu se životni put ukrstio sa menadžerom Ufukom Erginom. Dok je studirao na univerzitetu, prvi put je otišao na audicije i to na audiciju za TV seriju Vatanim Sensin. Prvi korak u profesiju napravio je 2017. godine sa projektom Adi Legend u kojoj je glumio Fikreta. Nakon toga je glumio u serijama Sevdanin Bahcesi, Servet, Vuslat i Orgenci Evi.

Baran Bolukbasi je pažnju privukao likom Emrea u TV seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Uskoro ćemo ga gledati u seriji Zengin Kiz / Bogata devojka u kojoj će tumačiti lik Yigita.

NOVO - Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat, ali glavni glumac još nije potvrdjen!

By: TV Exposed