Strah od ranog završetka serije Mahkum je opravdan!

Prošla je 28. epizoda turske serije Mahkum / Zatvorenik, koja u četvrtak uveče emitovana na ekranima Fox TV-a, a publika je počela da se zagreva u drugoj sezoni, što je promenilo priču.

Strah od ranog završetka serije Mahkum je opravdan!

Foto Credits: IMDB

Uspešan nastup Onura Tune i Ismaila Hacioglua se takođe ceni na društvenim mrežama. Serija Mahkum je trenutno na dnu gledanosti u poređenju sa svojom prvom sezonom u kojoj je postigla dvocifrenu gledanost. Takođe je poznato da Fox TV ne bi dozvolio opstanak projekta do sada da postoji još jedna serija, ali Zatvorenik ima tu sreću da se održi.

Sa svojim uzbudljivim scenama i novom verzijom sa puno akcije, verna publika turkse serije Mahkum / Zatvorenik je i dalje na ekranu i željno iščekuje seriju. Međutim, ne treba zaboraviti da je ona publika koja redovno prati epizode znatno opala. Oni koji zbog gledanosti ne žele da se serija završi ranije, šalju na hiljade poruka Fox TV-u preko društvenih mreža, ali svi dobro znaju iz prethodnih iskustava da to neće biti baš efektno.

Mnogo je gledalaca koji kažu da svaka epizoda ima drugačiji element uzbuđenja i radoznalosti i da će biti veoma uznemireni ako se završi rano.

Televiziji Fox nije lako da se odluči da prekine kvalitetnu seriju i priču koja je u prošlosti imala veoma uspešne rezultate. U stvari, pod njihovim strpljenjem do sada postoje tragovi velikih uspeha iz prošlosti. Međutim, ako se ovako nizak rejting nastavi…

View this post on Instagram

A post shared by Mahkum (@mahkumdizifox)

NOVO - Parovi turske serije Kardeslerim / Moja braća su i dalje najpopularniji

By: TV Exposed