Kritike na glumu Tube Buyukustun

Svetska zvezda Tuba Buyukustun,  dugi niz godina igra različite uloge. Jedna je od najvažnijih imena kada je reč o širenju turskih serija u inostranstvo. Tuba Buyukustun, koja ima milione obožavalaca, bila je gostujući glumac u seriji koja se zove Menajerima Ara. Sina Kologlu, jedna od kolumnista Milliyet Cadde, koja je napisala recenziju o seriji, dala ...

Kritike na glumu Tube Buyukustun

Svetska zvezda Tuba Buyukustun,  dugi niz godina igra različite uloge. Jedna je od najvažnijih imena kada je reč o širenju turskih serija u inostranstvo.

Tuba Buyukustun, koja ima milione obožavalaca, bila je gostujući glumac u seriji koja se zove Menajerima Ara.

Sina Kologlu, jedna od kolumnista Milliyet Cadde, koja je napisala recenziju o seriji, dala je izjavu gde će se diskutovati o Tubi Buyukustun.

Sina Kologlu je u svom članku navela sledeće detalje:

Prva epizoda bila je Tuba Buyukustun. Njena gluma prelazi iz lokalne glume u univerzalnu“. Njena gluma u ​​filmu "James Bond" osvrće se na estetiku kojoj će se podvrgnuti, jer će je u suprotnom smatrati starom i neće moći da preuzme ulogu.

Stvarnost i fantazija su pomešani. Čak i kod kuće, „pitam se da li se takav posao dogodio Tubi?“ Kada me pitaju ružno mi je da kažem istinu.

“Buyukustun prihvata da je estetski privlačna zbog svoje uloge, ali nema estetiku. Ne smatram da je njena gluma preterana, ali na kraju je postala 'zvezda serije' i ima svetsku reputaciju. I važno je da je pristala da igra ulogu u ovoj produkciji, jer je mogla da se povuče i ne pojavi se.

Neki gledaoci mogu pomisliti da bi ono što se dogodilo u seriji moglo biti i realno uz pomisao da ju je glumila Tuba Buyukustun. Da li smatrate da se Tuba Buyukustun ponaša preterano, ili ne? Mislite li da je poznata glumica dobar  ili prosečan glumac? Odluka ostaje našim čitaocima...

By: TV Exposed